Algemene beveiliging

Ontdek alle
eigenschappen

Toegangscontrole, inbraakbeveiliging & camerabewaking

Toegangscontrole, inbraakbeveiliging en camerabewaking geïnstalleerd door SBS Elektro & Security vormen dé ultieme beveiliging in of rondom uw pand.

Hieronder geven we u een woordje uitleg over de installaties die we aansluiten. Laat het ons weten als u een van de systemen u interesseert en u er een concrete prijs voor wil ontvangen. In eenzelfde beweging kan u uw elektriciteitswerken aan ons uitbesteden.

Klassieke sleutels zijn als toegangscontrole niet erg voordelig. U kan namelijk niet bepalen wie wanneer welke ruimte mag betreden. Bovendien is het onmogelijk om te controleren of de sleutels al dan niet werden bijgemaakt. Daarom staan wij paraat om uw sleutels door badges en/of tags te vervangen.

Vooraf komen we bij u ter plaatse om uw situatie in kaart te brengen. We bekijken dan of een autonoom systeem voor uw toegangsdeur of garagepoort voltstaat. Zo niet, voorzien we toegangscontrole in heel uw gebouw.

Voor inbraakbeveiliging met een hoog gebruiksgemak moet u bij ons zijn. In ons gamma zitten onder andere sirenes voor binnenshuis, autonome buitensirenes (al dan niet met flitslicht) en alarmsystemen die op externe meldkamers aangesloten kunnen worden. Die laatste contacteren vooraf bepaalde personen in de juiste volgorde of alarmeren de hulpdiensten.

Als u uw inbraakbeveiliging aan toegangscontrole of camerabewaking laat koppelen, kan u vanop afstand zien wie er uw terrein probeert te betreden en eventueel uw deur openen en/of sluiten – en dat met één druk op uw smartphone of tablet!

Tot slot zijn er heel wat fiscale voordelen aan inbraakbeveiliging verbonden. Zo kan u als particulier tot wel 30 % van uw uitgaven aftrekken. Er geldt daarbij een maximaal bedrag van € 750,00. Bedrijven kunnen dan weer tot 12,5 % van hun factuurbedrag afhouden.

Onze bewakingscamera’s voor binnens- en buitenshuis zijn ideaal om uw eigendom in het oog te houden. Omdat alle beelden onmiddellijk naar u doorgestuurd worden, kan u tijdig ingrijpen bij problemen en de oorzaak ervan achterhalen. Gaat u voor één camera of juist een hele set? Wij verzekeren u steeds van de beste beeldkwaliteit.

One of two workers fixing alarm system on the wall